Πώς να διαλέξουμε έπιπλα για το μπάνιο μας;

Με τα χρόνια, η δομή των σπιτιών μας και ο τρόπος ζωής που ακολουθούμε άλλαξαν. Γενικά, αναζητούμε έπιπλα με σχεδιασμό και χωρητικότητα αποθήκευσης που να ταιριάζουν στις ανάγκες μας.

Έπιπλα νιπτήρα

Δύο από τις πιο σημαντικές πτυχές των σύγχρονων επίπλων μπάνιου είναι η απλότητα και η οπτική καθαριότητα. Τα επιτοίχια έπιπλα δημιουργούν μια αίσθηση ελαφρότητας στα μοντέρνα μπάνια.

Επιλογή υλικών

Αυτό το σημείο είναι καθοριστικό στο στυλ του δωματίου. Το ξύλο και τα laminates είναι η προτιμώμενη επιλογή. Ο συνδυασμός με κεραμικά για τις προσόψεις του νιπτήρα είναι μια άλλη σχεδιαστική επιλογή, με κομψή και ανθεκτική εμφάνιση.

Χρώματα

Τα μοντέρνα μπάνια δέχονται κάθε είδους τόνους. Ουδέτερα ή έντονα χρώματα, όλα εξαρτώνται από το στυλ και το γούστο σας. Μια καλή επιλογή είναι να εισάγετε μια πινελιά χρώματος στα έπιπλα. Έτσι θα φέρεις ενέργεια και ζωντάνια.

Συστήματα

Συρτάρια με συστήματα soft-close και εσωτερικές οργανώσεις επιτρέπουν καλύτερη βελτιστοποίηση του χώρου. Με αυτόν τον τρόπο κάθε είδος προσωπικής περιποίησης, πετσέτα και αξεσουάρ έχει τη θέση του, διατηρώντας την τάξη στο πέρασμα του χρόνου.

Αρθρωτά έπιπλα

Προσαρμόζονται στη διαμόρφωση του περιβάλλοντος και στις ανάγκες του χρήστη. Αυτός ο τύπος πολυχρηστικών επίπλων είναι ιδανικός για το σχεδιασμό μικρών λουτρών με ντους.

preloader