Φωτισμός LED για εκπληκτική ατμόσφαιρα στο μπάνιο

Η κομψή λάμψη του φωτός LED δημιουργεί μια εκπληκτική ατμόσφαιρα και δίνει μια πολυτελή και πολυτελή πινελιά στο χώρο του μπάνιου.

Καθρέπτες LED με οπίσθιο φωτισμό

Αυτοί οι καθρέφτες, που διατίθενται σε κυκλικά, ορθογώνια ή τετράγωνα σχήματα, έχουν τα φώτα LED στο πίσω μέρος του πλαισίου τους. Το φως προσθέτει μια ατμόσφαιρα στο δωμάτιο και είναι επίσης αποδοτικό καθώς δεν καταναλώνει πολύ ρεύμα.

Dimmable LED Mirrors

Αυτοί οι καθρέφτες σας δίνουν την ευκολία προσαρμογής της φωτεινότητας του LED ανάλογα με τις ανάγκες σας. Μερικοί από αυτούς τους καθρέφτες διαθέτουν επίσης διαφορετικές λειτουργίες φωτισμού, ώστε να μπορείτε να ρυθμίσετε το φως σε πιο ζεστό ή πιο κρύο τόνο.

Μπροστινοί καθρέφτες LED

Σε αντίθεση με τους καθρέφτες με οπίσθιο φωτισμό, αυτοί οι καθρέφτες διαθέτουν LED στο μπροστινό μέρος του καθρέφτη, είτε στην επάνω πλευρά, είτε σε όλες τις πλευρές, είτε μόνο σε δύο από αυτούς. Ανάλογα με το πόσο φως θέλετε και που θα τοποθετήσετε τον καθρέφτη, μπορείτε να επιλέξετε από τις πολλαπλές επιλογές. Αυτοί οι καθρέφτες διατίθενται επίσης σε διάφορα σχήματα, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μπάνια όλων των μεγεθών.

preloader