Διακόσμηση και συνδυασμοί σε παστέλ αποχρώσεις

Οι παστέλ αποχρώσεις μπορούν να βοηθήσουν στη δημιουργία μιας αίσθησης ηρεμίας και γαλήνης και αποτελούν μια εξαιρετική εναλλακτική στα απλά ουδέτερα χρώματα. Οι παστέλ αποχρώσεις λειτουργούν υπέροχα σε οποιοδήποτε χώρο και οι απαλοί τόνοι τους, τις καθιστούν ιδανικές για να φωτίσετε ένα δωμάτιο, κάνοντάς τες κατάλληλες για μικρούς και μεγαλύτερους χώρους με λίγο φυσικό φως.
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να ενσωματώσετε παστέλ αποχρώσεις στο σπίτι σας, από έντονες πινελιές χρώματος μέχρι διακριτικούς τόνους.

Τί είναι τα παστέλ χρώματα;

Τα παστέλ χρώματα είναι χρώματα που έχουν αναμιχθεί έντονα με λευκό, γεγονός που βοηθά στη μείωση του κορεσμού τους. Με απλά λόγια, όσο περισσότερο λευκό προσθέτεις, τόσο πιο απαλό θα γίνει το παστέλ χρώμα. Δημοφιλή παστέλ χρώματα περιλαμβάνουν το baby blue, peach, lavender, mint green, light pink and whimsy yellow.

Συνδυασμός παστέλ με ουδέτερα χρώματα

Αν μόλις ξεκινάτε και ψάχνετε τρόπο να εντάξετε παστέλ αποχρώσεις στο σπίτι σας, ο συνδυασμός τους με ουδέτερα χρώματα είναι μια εξαιρετική αφετηρία. Αυτή η προσέγγιση σάς επιτρέπει να εισάγετε χρώμα στο σχεδιασμό σας χωρίς υπερβολές.
Ο συνδυασμός παστέλ με ουδέτερους τόνους βοηθά στη διατήρηση ενός φωτεινού και ελκυστικού δωματίου, ανοίγοντας τον χώρο και προσθέτοντας εκείνη την απαραίτητη πινελιά ζωής.

Παστέλ και ξύλο

Ο συνδυασμός παστέλ αποχρώσεων με ξύλο βοηθά στη δημιουργία μιας ζεστής και ισορροπημένης εμφάνισης. Οι παστέλ αποχρώσεις, όταν συνδυάζονται με ξύλο, αποτελούν μια καλή επιλογή για όσους επιδιώκουν να πετύχουν ένα ανεπιτήδευτο στυλ εξοχής. Πλακάκια σε παστέλ αποχρώσεις και αντίστοιχοι βαμμένοι τοίχοι συνδυάζονται τέλεια με ξύλινα ράφια και αξεσουάρ.

Λαμπερά παστέλ

Για ένα πιο λαμπερό και κομψό σχεδιασμό, η χρήση λαμπερών πλακιδίων σε παστέλ αποχρώσεις μπορεί να αποτελέσει έναν εξαιρετικό τρόπο να προσθέσετε μια πινελιά κομψότητας και στιλ στο σπίτι σας. Ας μη γελιόμαστε, αυτή η εμφάνιση λειτουργεί ιδιαίτερα καλά σε μπάνια και κουζίνες επειδή παρέχει επίσης μια πρακτική, καθαριστική επιφάνεια.

Ποιά παστέλ χρώματα συνδυάζονται αρμονικά;

Ενώ υπάρχουν αμέτρητοι συνδυασμοί χρωμάτων που μπορείτε να επιλέξεξε κατά το ταίριασμα παστέλ αποχρώσεων, σίγουρα υπάρχουν ορισμένα που ταιριάζουν ιδιαίτερα καλά μεταξύ τους.

Παστέλ ροζ και ανοιχτό πράσινο

Οι αποχρώσεις του παστέλ ροζ και του ανοιχτού πράσινου είναι ο τέλειος συνδυασμός για να δημιουργήσετε έναν χαρούμενο και χαλαρωτικό χώρο, καθιστώντας τον ιδανικό. Αυτός ο συνδυασμός παστέλ είναι ίσως μία από τις λιγότερο εκκεντρικές επιλογές.

Μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε απαλά πράσινα χρησιμοποιώντας φυτά εσωτερικού χώρου, εάν προτιμάτε να κρατήσετε τις αποχρώσεις του παστέλ ροζ για τους τοίχους και τα δάπεδα.

Παστέλ κίτρινο και ανοιχτό πράσινο

Τίποτα δεν θυμίζει άνοιξη όσο το παστέλ κίτρινο και το ανοιχτό πράσινο. Όταν συνδυάζονται σωστά, αυτά τα χρώματα παραπέμπουν στη φρεσκάδα και την ανανέωση που φέρνει η εποχή.

Γαλάζιο και παστέλ ροζ

Το γαλάζιο και το παστέλ ροζ δεν προορίζονται μόνο για παιδικά δωμάτια και βρεφονηπιακούς σταθμούς. Αυτά τα χρώματα αποτελούν συνώνυμο του γαλλικού shabby chic στυλ, συνδυάζοντας την κομψότητα με μια παιχνιδιάρικη διάθεση.

 

VISIT

Σειρά JoinΣειρά Mood
Σειρά Boost ColorsΣειρά Color Mood

 

 

preloader