Αντοχή και κομψότητα σε πάχος μόλις 6mm

Τις τελευταίες δεκαετίες, η παραγωγή πλακιδίων μεγάλων διαστάσεων έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο. Συγκεκριμένα, έχει εξειδικευτεί στη δημιουργία διαστάσεων που μέχρι πρότινος θεωρούνταν αδιανόητες, με πάχος λιγότερο από ένα εκατοστό. Οι μεγάλες διαστάσεις επέτρεψαν την ευρεία χρήση του ως εξωτερική επένδυση για δάπεδα και προσόψεις, ενώ παράλληλα το μειωμένο πάχος το καθιστά κατάλληλο για πραγματικά καινοτόμες χρήσεις. Οι μεγάλες διαστάσεις πλακιδίων αποτελούν εξαιρετική επιλογή τόσο για έργα “total look” όσο και για έργα με “mix & match” διαφορετικών εμπνεύσεων, από στοιχεία επίπλωσης μέχρι επενδύσεις εξωτερικών χώρων. Με πάχος μόλις 6 mm, προσφέρουν εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά, υψηλή αντοχή και μια αισθητική υψηλής επίδρασης.

Πλεονεκτήματα

1. Δεν επιβαρύνουν την κατασκευή λόγω χαμηλού βάρους επειδή είναι ιδιαίτερα λεπτό στο πάχος τους, extreme slim 6 χιλιοστών πάχος.

2. Είναι εξαιρετικά οικολογικό προϊόν, λόγω του ότι χρειάζεται ακόμη λιγότερη ενέργεια και ακόμη λιγότερη πρώτη ύλη για να παραχθεί (σε σχέση με ένα κανονικό πλακάκι) λόγω της υπερσύγχρονης τεχνολογίας κατασκευής του.

3. Επίσης, λόγω του χαμηλού βάρους τους και του ιδιαίτερα λεπτού τους πάχους καταλαβαίνετε πως μπορεί να μεταφερθεί σχεδόν η διπλάσια ποσότητα σε ένα φορτίο και συνεπώς να μειώνονται τα κόστη μεταφοράς και οι ρίποι που προκαλούνται στην ατμόσφαιρα.

4. Η τελική εικόνα έχει ελάχιστους αρμούς.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: οι μεγάλοι αρμοί συνήθως λερώνουν απαιτούν φροντίδα και ίσως δείχνουν άσχημα.

5. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εσωτερικούς αλλά και εξωτερικούς χώρους δαπέδων, τοίχων, καθώς επίσης και σε οποιαδήποτε άλλη κάλυψη επιφανειών όπως πάγκους κουζίνας, ειδικές κατασκευές, τραπέζια κ.α.

 

preloader